Pauli Vennervirta "Don't go around saying the world owes you a living. The world owes you nothing, it was here first "- Mark Twain

Valkoisten kansanmurha?

Sari Karlström kirjoitti aiheesta ”valkoisten kansanmurha” äskettäin kirjoituksen, joka oli käännös youtube-videon teksteistä.  Videon alla oli teksti: ” Flooding virtually every White country with oceans of non-Whites, forcing them to assimilate, subjecting them to constant anti-White propaganda and agitprop, and ensuring that those who object are fired (in America) and/or incarcerated (in Europe) is genocide, per International Law.

White Genocide.”

Kommentointioikeus videon yhteydessä oli poistettu käytöstä. Kyseessä on puhtaasti ”White supremacy” – propagandavideo. Siinä ei varsinaisesti edes esitetty mitään perusteltuja faktoja, ainoastaan emotionaalisesti ladattuja väitteitä, mutta silti kirjoittaja piti jollain lailla videota huomioon otettavana lähteenä.

Koko video ja Karlströmin kirjoitus eivät ansaitsisi sen enempää huomiota ellei tämän tapaista propagandaa levitettäisi tarkoitushakuisesti. Siksi tätä väitettä ”valkoisten kansanmurhasta” kannattaa hieman tutkiskella.

Eräs tämäntyyppistä sanomaa levittävistä järjestöistä ulkomailla on ”Britain first”. Järjestön propagandaa oli purettu artikkelissa ”The ‘white genocide’ myth”, julkaistu 22.5.2015. Siinä oli asiaa käsitelty ihmisen evoluution kannalta. Ihmisrodut ovat tieteellisessä keskustelussa nykyisin hyvin kiistanalainen asia. Ihmisen ihonvärin moninaisuus on seurausta sopeutumisesta erilaisiin ultraviolettisäteilyn tasoihin eri puolilla maailmaa, mutta se ei lähimainkaan riitä ”rodun” määritelmäksi. Valkoisten kansanmurhaa ei ole se, että eri etnisen taustan omaavat ihmiset pariutuvat keskenään ja saavat lapsia, vaikka näin väitetäänkin.  Eri puolilta maailmaa kotoisin olevat ihmiset ovat näin tehneet vuosituhansia. Haluaisivatko Sari Karlström ja kumppanit ehkä puuttua siihen, onko ihmisillä oikeus pariutua kenen kanssa haluaa? Joka tapauksessa ”ihmisrotujen” väliset erot ovat hyvin liukuvia.

”Valkoisten kansanmurhaa” oli käsitelty laajemmin artikkelissa ” White Genocide, Eurabia and Other White Supremacist Nonsense”.  Demografinen muutos ei ole laisinkaan sama asia kuin kansanmurha, jonka esim. YK määrittelee seuraavasti, Suomen lain antama määritelmä on samankaltainen:

“The 1948 Convention on the Prevention and Punishment of the Crime of Genocide (article 2) defines genocide as “any of the following acts committed with intent to destroy, in whole or in part, a national, ethnical, racial or religious group … “, including:

– Killing members of the group;

– Causing serious bodily or mental harm to members of the group;

– Deliberately inflicting on the group conditions of life calculated to bring about its physical destruction in whole or in part;

– Imposing measures intended to prevent births within the group;

– Forcibly transferring children of the group to another group.”

 

Mikähän näistä olisi todellisuudessa tällä hetkellä esim. Euroopassa, Venäjällä tai Yhdysvalloissa meneillään, jos mikään? Tästä tulikin mieleeni että eräs Karlströmin poliittiseen vertaisryhmään kuuluva henkilö äskettäin ehdotti maahanmuuttajamiesten sterilointia, mikä toteutettuna aivan varmasti täyttäisi kansanmurhan tunnusmerkit.

Eurabia (muslimien hallitsema Eurooppa) on eräs näistä ”anti-jihadistien” rakastamista myyteistä. Todellisuudessa muslimien syntyvyys Euroopassa laskee nopeasti kohti kantaväestön syntyvyyttä ja muslimien määrän ovat ihan täyspäiset tiedemiehet arvioineet olevan 6-10 % välillä Euroopan väestöstä vuoden 2030 tienoilla. Ymmärrän huolen tämän hetkisestä siirtolaiskriisistä. Sen taustalla ei kuitenkaan ole mitään organisoitua yritystä ottaa haltuun Eurooppa, vaan taustalla ovat Lähi-idässä käytävä monitahoinen sota ja taloudellinen eriarvoisuus kehitysmaiden ja teollisuusmaiden välillä. Huomattava valtaosa pakolaisista on ja pysyy konfliktialueilla ja niiden läheisyydessä.

Väittämällä että olisi meneillään jokin ”valkoisten kansanmurha” halvennetaan oikeiden kansanmurhien uhreja. Balkanilla tapahtui joukkotuhontaa 1990-luvulla. Armeniassa, Ruandassa, Kamputseassa ja toisen maailmansodan aikana Euroopassa tapahtui kansanmurhia. ”Valkoisten kansanmurhaa” ei ole tällä hetkellä meneillään missään, ei edes Etelä-Afrikassa kuten toisinaan väitetään. Etelä-Afrikassa väitettiin tapettavan valkoisia maanviljelijöitä jatkuvasti. Etelä-Afrikka on valitettavasti hyvin väkivaltainen paikka, mutta todellisuudessa mustien riski joutua siellä tapetuiksi on moninkertainen valkoisiin verrattuna. Maanviljelijöitä vastaan on hyökkäilty, mutta toisin kuin väitetään valkoisten osuus uhreista ei ole erityisen korostunut.

Lopuksi pari sanaa ”rotu- ja kansallisylpeydestä”.  Seuraava aforismi sopii siihen hyvin: ”Jos ihonvärisi on sinulle ainoa ylpeyden aihe, mitä sekin sinusta kertoo?” Olemme saaneet geenimme ilmaiseksi siksi, että vanhempamme sattuivat harrastamaan seksiä tietyllä maailman kolkalla. Sattuman kautta. Ymmärrän etniseen ryhmään kuulumisen ylpeyden esim. afrikkalaisten kohdalla sikäli, että mustat ovat historian aikana saaneet kärsiä rasismista, orjuutuksesta ja kolonialismista ja tästä alhosta nouseminen on heille oleellisen tärkeää.  Tutkimusten mukaan orjuuden kausi vaikuttaa Afrikassa edelleen.

Toisaalta olen itsekin ”ylpeä” suomalaisuudestani, sen parhaista puolista ja suomalaisen kulttuurin saavutuksista. Näillä ei kuitenkaan ole mitään tekemistä rodun tai ihonvärin kanssa eivätkä ne ole minun saavutuksiani. Kannattaa muistaa sekin että länsimainen kulttuurimme on levittäytynyt ympäri maailmaa usein väkivaltaisesti alistaen alkuperäiskulttuurit. Varallisuus ja sotilaallinen valta on hyvin kauan ollut maailmassa Eurooppalaisten ja yleensä teollistuneiden maiden käsissä.

Käsite ”valkoisten kansanmurha” on siis tarkoitushakuista roskaa.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

8Suosittele

8 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (10 kommenttia)

Käyttäjän PauliVennervirta kuva
Pauli Vennervirta

Karlströmin kirjoitus sinänsä oli samantekevä, mutta olen törmännyt noihin väitteisiin niin monta kertaa että halusin sanoa aiheesta jotain.

Käyttäjän kalevikamarainen kuva
Kalevi Kämäräinen

Järjenmurhaa se soopa lähinnä on.

Terveisin Kalevi Kämäräinen

Käyttäjän PauliVennervirta kuva
Pauli Vennervirta

Silkka olkiukkokokoelmahan tuo video oli. Hauskin väite mielestäni oli tämä:

"Jos tummaihoinen nainen haluaa tapailla tummaihoista miestä, on se hyväksyttävää. Jos aasialainen nainen haluaa tapailla aasialaista miestä, on se hyväksyttävää. Mutta jos itse haluan tapailla valkoihoista miestä, minut leimataan rasistiksi."

Siis kuka/ketkä noin väittävät ja jos joku noin väittäisikin, mitä ihmeen väliä sillä olisi?

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes Vastaus kommenttiin #3

Pauli,minä en leimaa sinua rasistiksi vaikka eläisit parisuhteessa miehen kanssa.

Käyttäjän PauliVennervirta kuva
Pauli Vennervirta Vastaus kommenttiin #4

Se olisi vaimolleni aikamoinen yllätys tässä vaihessa.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes Vastaus kommenttiin #5

Se rasistiksi leimaaminenko ?

Käyttäjän PauliVennervirta kuva
Pauli Vennervirta Vastaus kommenttiin #8

Eiköhän kumpikin mainitsemistasi asioista.

Käyttäjän DanielMalinen kuva
Daniel Malinen

Onneksi rotu eli modernimmin populaatio voidaan määritellä geeni-perheen mukaan ja perimän perustellaan voidaan nähdä mitä reittiä esi-isätovat tulleet. Esim yllätys on se että osa suomalaisista on enemmän sukua balteille ja slaaveille eikä uralilaisille kansoille (ent. suomalais-ugrilaoset) tai unkarilaisille. Unkarilaiset ovat enemmin indoeurooppalaisia. Tutkijat toteavatkin että euroopassa olisi pohjalla vain kolme eri populaariota baskimaa (baskit, piktit ja saamelaiset), unkari (slaavit, baltialaiset ja suomalaiset) ja balkkan (indoeurooppalaoset). Nykyään myö vedotaan usei jatkuvuus teoriaan jonka mukaan euroopassa ei ole ollutkansanvaelluksia vaan nykyiset kansat ovat syntyneet toistensa vaikutuksesta siellä missä nyt ovat.

Käyttäjän DanielMalinen kuva
Daniel Malinen

Asia ei tosin liity suoraan blogiin mutta halusinpa vain sanoa. Lisäksi ihmisten jakaminen populaatioihin tai rotuihin ei ole väärin ellei sitä käytä rasisitisiin, loukkaaviin, eriarvoistaviin, sortaviin tai alentaviin tarkoituksiin.

Käyttäjän MikkoPlli kuva
Mikko Pälli

Suomalais ugrilaisilla ja indoeurooppalaisilla kieliperheillä ei ole mitään tekemistä geenien kanssa.Kansan geneetisen historian löytäminen kielen perusteella todistettiin olevan väärä tapa jo 70 luvulla. Useasti menee identiteetti ja geeniperimä sekasin aika monella.

Toimituksen poiminnat