*

Pauli Vennervirta "Don't go around saying the world owes you a living. The world owes you nothing, it was here first "- Mark Twain

Kaikki blogit puheenaiheesta Patriotismi

Stalin kielsi avioliitot ulkomaalaisten kanssa 1947 osana Anti-West -kampanjaa

Stalin kielsi avioliitot ulkomaalaisten kanssa 1947 osana Anti-West -kampanjaa

Laki ulkomaalais-avioliittojen kiellosta Neuvostoliitossa tuli voimaan 15.2.1947 eli tänään tuli 70 vuotta kuluneeksi sekaliittokiellosta.

*

Isänmaallisuuden alennustila

Oman kantani maahanmuuttokeskusteluun määrittelin äskettäin lyhyesti seuraavasti: tänä päivänä ääripäähän maahanmuuttokeskustelussa pääsee, jos vaatii kaikille Suomen alueelle tuleville ihonväristä, kansallisuudesta ja uskonnosta riippumatta samanarvoista kohtelua lain edessä. Ääripäässä on jos vaatii pakolaisille heidän asiansa asiallista ja lainmukaista käsittelyä. Ääripäässä on jos omasta mielestä pakolaiset ja turvapaikanhakijat ovat oikeutettuja turvaan.

Eugen

Hikipedian eugeniikka -artikkeli kirjoittaa aiheesta kuin se olisi niemtty Eugen Schaumanin mukaan. Kyseessä on tietenkin "sattuma". Sillä eugeniikan nimi ei tule kenenkään nimestä, vaan kreikan sanasta εὐγενής, hyväsyntyinen. (Tosin nimi yleistyi valtavasti juuri eugeniikan kautta, joten näiden kahden välillä tosiasiassa on epäsuora yhteys.)

Venäjän "Isänmaallinen Puisto", militaarinen Disnelyland kuvastaa ajan henkeä

CNN vieraili Venäjän uudessa ”Isänmaallisessa Puistossa” (Patriot Park - патриотическое парк), joka sijaitsee Moskovan esikaupunkialueella Kubinkassa. Sotilas-teemaan keskittyvä puisto, jota amerikkalaiset ovat jo kutsuneet nimellä ”Venäjän Disneyland”, on valtavan iso ja se on militaariteemoineen saanut joukot runsain mitoin liikkeelle. Perheet pienokaisineen vaeltavat jäätelöä syöden tankkien, ohjusten laukaisualustojen ja muun nykyvenäläisen sotilas-hardwaren lomassa. Viihdytään raudan keskellä, raudan, jolla voisi tintata koko maanosan ”kivikauteen”.

Ehdoton EI Natolle ja EU:lle.

Kaikki kriisit syntyvät yksilöiden,aatteiden,kansakuntien ja kansojen tekemistä sopimuksista .katso esim."

Sarajavon laukaukset: Serbialaisten tukema separatisti Gavrilo Princip ampui Itävallan miehittämässä, slaavien asuttamassa Bosniassa Itävallan kruununprinssi Ferdinandin 28. kesäkuuta 1914. Sarajevon laukaukset käynnistivät kriisin Itävallan ja Serbian välille, koska Princip kuului Nuori Bosnia -nimiseen serbien tukemaan salaseuraan.

Patriootti on terroristi

Kukaan ei varmaan lähde puolustamaan Utøyan tapahtumia, mutta saan henkisen verensyöksyn siitä, miten asiaa on käsitelty, eli täysin propagandistisesti. En keskity tähän yksittäistapaukseen, vaan haluan nyt kerralla räknätä tämän asian läpi sillä tavalla, että tästä laajalti harrastetusta retorisesta hölynpölystä päästään kerralla selvyyteen.

 

CIA operoi suuria kansanliikkeitä Yhdysvalloissa

Yhdysvaltain Kevät Operaatio (Operation American Spring), on virallisten tietojen mukaan ent. eläkkeellä olevan USA:n armeijan everstin johtama vallankumousliike. Jopa useiden miljoonien ihmisten vahvuinen mielenosoitus ollaan

 

järjestämässä Washingtonissa tänä viikonloppuna.

 

Kansanliikkeen yksi päämotiivi on saada USA:n presidentti Barack Obama eroamaan. He vaativat myös Joe Bidenin, Harry Reidin, Mitch McConnelin, John Boehnerin, Nancy Pelosin sekä Eric Holderin eroa.

 

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä